Sociálne podnikanie a možnosti jeho uplatnenia na Slovensku - Haladová, Martina
Pojem sociálne služby, sociálne podnikanie. Podstata sociálnej ekonomiky a sociálneho podnikania. Sociálny kapitál ako nevyhnutný predpoklad sociálneho podnikania. Financovanie sociálneho podnikania. Efekty sociálneho podnikania na Slovensku.