Zmeny v školskej legislatíve - Kováčiková, Eva
Zákon o štátnej správe v školstve a o školskej samospráve. Financovanie ZŠ a SŠ. Financovanie cirkevných škôl a súkromných škôl. Zdroje financovania regionálneho školstva. Použitie finančných prostriedkov. Financovanie štátnych škôl. Financovanie štátnych MŠ a štátnych školských zariadení (ŠZ). Správa o hospodárení školy a školského zariadenia. Dohľad nad dodržiavaním pravidiel financovania.