Inovácie výrobkov v IT priemysle - Knošková, Ľubica, 1965-
Miery novosti výrobkových inovácií a ich vplyv na zisk generovaný uvedením nových produktov na trh. Vplyv technologických zmien na inovácie a výrobkové stratégie. Úspešnosť stratégií disruptívnych inovácií a stratégií spojitých, pretrvávajúcich inovácií vzhľadom na okolnosti autorka načrtáva na príklade analýzy inovácií produktov v IT. Skúma výhody chránenej, uzatvorenej architektúry produktu a modulárnej architektúry.