Lokalizácia poznatkovo-intenzívnych obchodno-podnikateľských služieb - Holubcová, Ivana, 1982-
Charakteristika poznatkovo-intenzívnych obchodno-podnikateľských služieb. Faktory lokalizácie obchodno-podnikateľských služieb. Poznatkovo-intenzívne obchodno-podnikateľské služby v metropolitných centrách.