Riadiaci prístup - manažéri versuz zamestnanci - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Efektívne situačné vedenie pracovnej skupiny. Podstata situačného chápania. Rozdielnosť vnímania manažérov a zamestnancov.