Manažment podniku v krízových podmienkach - Grznár, Miroslav
Charakteristika prejavov krízy v priemyselných odvetviach SR. Snaha metodicky naznačiť ako riešenie krízových situácii poznačuje jednotlivé funkcie a oblasti manažmentu podnikov.