Jedenásť spôsobov ako dobre začať prezentáciu - Prodaj, Martin
Ako správne zaujať pri prezentácii ponúkaných produktov. Jedenásť rád pre dobrý začiatok. Tréning rozvoja prezentačných zručností. Správne formulovať myšlienky a vedieť motivovať. Zaujať vytvorením puta dôveryhodnosti a atmosférou dôvery.