Multikriteriálne porovnávanie krajov SR - Kvetan, Vladimír
Relatívne veľké regionálne rozdiely v SR. Porovnanie vývoja v samosprávnych krajoch na základe viacerých ekonomických a sociálnych ukazovateľov. Použitie metód triedy PROMETHEE. Tieto metódy multikriteriálneho vyhodnocovania alternatív slúžia na komplexné porovnanie alternatív.