Špecifiká regionálnej kooperácie v cestovnom ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Heterogénnosť spolupracujúcich partnerov ako jedno zo špecifík regionálnej kooperácie. Prepojenie cestovného ruchu s nositeľmi kompetencií z iných hospodárskych a spoločenských oblastí na vyvinutie nových hodnotných ponúk. Relatívna rovnocennosť partnerov v regionálnych kooperáciách cestovného ruchu. Rôznorodosť typov spolupráce v regionálnych kooperáciách cestovného ruchu. Dôvody pre vznik kooperácie v cestovnom ruchu.