Stratégie a priority pre obchodno-podnikateľské služby v EÚ - Michalová, Valéria
Obchodno-podnikateľské služby ako najrozsiahlejšia a najdynamickejšia zložka európskej ekonomiky s perpektívou najväčšieho dopytu a ponuky. Hlavné úlohy a oblasti potrieb obchodno-podnikateľských služieb. Úloha poznatkovo intenzívnych obchodno-podnikateľských služieb v inováciách.