Kontroling v podnikoch cestovného ruchu - významná súčasť inovačných krokov na identifikáciu a zvyšovanie efektívnosti - Pachingerová, Mária
Podstata a význam kontrolingu hotela a reštaurácie. Postavenie kontrolera a manažéra v podniku. Rámcová náplň kontrolingu hotela. Kontroling a vnútropodniková organizačná štruktúra podniku cestovného ruchu. Záujmové okruhy kontrolingu podniku cestovného ruchu.