Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania pri školách a školských zariadeniach vrátane platnej legislatívy - Jóžeffiová, Eva
Dodržiavanie hygienických predpisov v prevádzkach spoločného stravovania na školách a školských či vzdelávacích zariadeniach. Vybavenie a zabezpečenie priestorov a spôsobilosť odborného personálu. Ochrana verejného zdravia § 26 zákona č.355/2007 Z.z., vyhláška č. 533/2007 Z.z., požiadavky na zariadenia spoločného stravovania. Kompetencie a zodpovednosť riaditeľa školy.