Vplyv inovácií na rozvoj podnikov (najmä z pohľadu environmentálnych aspektov) - Chorváthová, Daniela
Inovácie na Slovensku a vo vybraných krajinách. Postavenie SR v rámci EÚ podľa hodnotenia inovačnej výkonnosti. Vplyvy a určujúce faktory vývoja inovácií. Environmentálne aspekty a trvalo udržateľný rozvoj podnikov. Riadenie inovačných procesov vo väzbe na environmentálne požiadavky. Niektoré odporúčania úspešného inovačného úsilia.