Dopad ekonomického vývoja na poberateľov starobných dôchodkov na Slovensku - Koóšová, Miriam
Demografické problémy na Slovensku s dôrazom na starnutie populácie. Zhodnotenie súčasnej situácie dôchodcov z finančného hľadiska. Porovnanie príjmov dôchodcov s minimálnou a priemernou mzdou v hospodárstve.