Ekonomické prínosy prístupného prostredia a aktivít v cestovnom ruchu - Šuterová, Viola, 1957-
Vytvorenie predpokladov pre cestovný ruch klientov so zdravotným postihnutím je východiskom zvýšenia cestovania tejto klientely, čo môže mať ekonomické prínosy pre podniky. Výsledky prieskumu zameraného na zistenie súčasného stavu architektonickej, technickej, informačnej a ľudskej prístupnosti služieb cestovného ruchu pre klientov so zdravotným postihnutím na Slovensku. Zdôraznenie právnych a ekonomických aspektov tejto problematiky.