Kríza dovolenkovanie výrazne neovplyvnila - Svoreňová, Soňa
Slovenskú klientelu od cestovania do zahraničia kríza nedokázala odradiť. Zmenili sa priority pri výbere dovolenky. Slováci nenahradili výpadok zahraničnej klientely u nás.