Trvalo udržateľný cestovný ruch so zameraním na kúpeľný cestovný ruch - Vlkovičová, Lenka
Podpora udržateľnosti rozvoja cestovného ruchu. Aspekty udržateľného rozvoja cestovného ruchu - sociálny, ekonomický a environmentálny aspekt trvalo udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Problematika trvalo udržateľného rozvoja v oblasti kúpeľníctva.