Teaching business English - process of approximation in the context of the European Union - Zsapková, Eleonóra
Súčasná situácia výučby obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite (EU) v Bratislave. Stanovenie nových priorít pre budúcnosť. Príprava novej koncepcie výučby obchodnej angličtiny, ktorá umožní študentom EU v Bratislave úspešne študovať na univerzitách v rámci Európskej únie.