(Ne)bezpečnost internetového bankovnictví - Dobřický, Igor
Najnovšie informácie zo sveta zabezpečenia internetového bankovníctva. Počet užívateľov a bezpečnosť internetbankingu. Základné spôsoby identifikácie a možné riziká. Investície do bezpečnostných technológií a vzdelanosť užívateľov. Príklady nebezpečných vírusov a škodlivý software.