Súčasný stav synchronizácie ekonomických cyklov Slovenskej republiky a eurozóny - Novák, Marcel, 1979-
Posúdenie súčasného stavu synchronizácie ekonomického cyklu SR a eurozóny. Analýza hlavných faktorov, ktoré môžu ovplyvniť výslednú synchronizáciu cyklov, t.j. koreláciu dopytových a ponukových šokov, ako aj na konvergenciu ekonomického cyklu SR a eurozóny.