Financovanie prostredníctvom projektov verejno-súkromného partnerstva - Jánošová, Veronika, 1953-
Projekty privátneho partnerstva (PPP) sú formou spolupráce medzi verejným a súkromným sektorom s cieľom financovania výstavby, rekonštrukcie, prevádzky a údržby infraštruktúry a poskytovania verejných služieb pomocou tejto infraštruktúry. PPP sú novým finančným nástrojom, ktorý sa v Európe používa od 80 tych rokov minulého storočia.