Web-based business english and german - Némethová, Ildikó, 1974-
Využitie informačných a komunikačných technológií v terciárnom vzdelávaní. Využívanie internetu, webových stránok, pri výučbe odborného anglického a nemeckého jazyka. E-vzdelávanie.