Vývoj cien bytov a ich predajnosti v turbulentnom prostredí v podmienkach SR - Kardoš, Peter
Pohľad na slovenský realitný trh so zameraním sa na rezidenčný segment. Analýza vývoja predajnosti vybraných rezidenčných projektov a následná prognóza vývoja do budúcnosti. Stanovenie správneho vývoja nehnuteľností na nasledujúce obdobia je kľúčovou otázkou najmä pre potreby bánk a stanovenia správnej výšky hodnoty nehnuteľností pre poskytovanie hypotekárnych úverov.