Cenový manažment - vývoj systému cieľov v cenovej politike - Kufelová, Iveta, 1970-
Vývoj systému cieľov v cenovej politike. Od výrobkovej orientácie k zákazníckej orientácií. Psychologické faktory tvorby cenového imageu. Od nákladovej orientácie ku konkurenčnej. Nástroje zodpovedajúce trendom cenovej politiky zamerané na image. Psychologické faktory tvorby ceny - rozhodujúca súčasť vytvárania image.