Analýza konkurencieschopnosti krajín V4 so zameraním na Slovenskú republiku - Fliegová, Jana
Skúmanie konkurenčnej schopnosti krajín V4 na základe poslednej správy o globálnej konkurencieshopnosti 2008-2009, ktorú vydáva od roku 1979 Svetové ekonomické fórum. Cieľom je priblížiť predkladanú správu za posledný rok a zároveň poukázať na zmeny, ktoré v nej nastali oproti predchádzajúcim správam.