Rizikový kapitál v kontexte podpory konkurencieschopnosti na Slovensku - Kopkáš, Peter
Ako podporiť v súčasnosti investície do rozvoja podnikania na Slovensku a tým zabezpečiť konkurencieshopnosť. Rizikový kapitál je jednou z najúčinnejších foriem ako naštartovať malé a stredné podnikanie. Oblasť malého a stredného podnikania na Slovensku, rozvoj, konkurencia, kapitál.