Hodnotenie efektívnosti implementácie informačného systému - Žiar, Daniel
Návrh metód a postupov pre hodnotenie efektívnosti implementácie informačného systému. Analýza vzťahu medzi fázami implementácie a rizikovými faktormi a vymedzenie všeobecných zásad, ktorých aplikácia zvyšuje efektívnosť implementácie. Pri spracovaní problematiky bola použitá metóda indukcie, syntézy, komparácie a abstrakcie.