Bilateral investment agreements as a specialized type of international investment treaties - Budjač, Milan
Regulácia legislatívy týkajúcej sa zahraničných investícií. Multilaterálne dohody o investíciách. Regionálne a inter-regionálne dohody o investíciách. Bilaterálne dohody, ich kvalita a obsah. Časti, ktoré obsahuje moderná bilaterálna dohoda o investíciách.