Zmeny v štruktúre a zavádzanie inovácií v krajinách V4 - Havettová, Miroslava
Štruktúrne zmeny v ekonomike sú predpokladom ďalšieho rozvíjania a rastu jednotlivých odvetví hospodárstva. Jedným zo spôsobov ako zabezpečiť ekonomický rast a rozvoj krajiny je zvyšovanie hrubej pridanej hodnoty. Zachytenie celosvetových trendov a ich realizácia je nevyhnutou podmienkou na zvyšovnie konkurencieshopnosti a ekonomického rastu.