Hitem léta je ropa a cukr - Krejčí, Jaroslav
Žiariacou hviezdou na komoditných trhoch je v poslednej dobe cukor, ktorého cena dosiahla na burzách v Londýne a New Yorku niekoľkoročné maximum. Darí sa aj rope a kakau.