Použitie RSS technológie v praxi - Červenka, Peter, 1976-
Využitie RSS technológie (Really simple syndication) pre centralizovaný zber štruktúrovaných informácii. Ukážka praktického spôsobu zbierania informácií prostredníctvom nainštalovanej aplikácie v počítači.