Obmedzujúce faktory využívania e-learningu na Slovensku - Hlavatý, Ivan, 1978-
E-learning, ako moderná forma výučby, získava vo svete stále silnejšie postavenie, a to nielen vo vzdelávacích inštitúciách, ale aj v rámci zvyšovania kvalifikácie zamestnancov vo firmách. Napriek jeho relatívne rýchlemu rozvoju sa pri zavádzaní e-learningu vyskytujú niektoré špecifické problémy, ktoré treba prekonať, ak chceme získať plnohodnotný systém schopný konkurovať tradičným spôsobom vzdelávania.