<The> impact of culture on international business negotiations - Némethová, Ildikó, 1974-
Význam vplyvu kultúry a komunikácie na vyjednávania v medzinárodnom obchode. Vyjednávania a kultúrne rozdiely. Komunikácia s obchodnými partnermi rôznych kultúr.