Univerzitné spin off firmy. Prípadová štúdia sektora IKT v bratislavskom regióne - Rehák, Štefan, 1974-
Komerčné zhodnotenie vedeckých poznatkov. Transfer poznatkov z vedeckej sféry do podnikateľskej. Fenomém univerzitných spin-off firiem (USO) resp. akademického podnikania. Prezentácia prvých výsledkov prieskumu USO v sektore informačných a komunikačných technológii v bratislavskom regióne. USO firmy a aktivita akademických pracovníkov, integrovaný prvok regionálnej ekonomiky.