Slovackaja Respublika i Jevropejskij Sojuz - Lipková, Ľudmila
Všeobecná charakteristika Slovenska. Zahraničný obchod Slovenskej republiky v období rokov 1999-2007. Zahraničné investície v SR. Priemerná mesačná mzda v členských štátoch Európskej únie. Vzťahy Slovenska s Európskou úniou.