Výnosy a ich zobrazenie v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Definovanie výnosu podľa zákona o účtovnícve č. 431/2002 Z.z. Zásady a podstata účtovania výnosov na účtoch ÚT 6 - Výnosy. Praktický príklad.