Příčiny a projevy současné krize ve finančním sektoru - Mráček, Karel
Stručný pohľad na vznik súčasnej finančnej krízy. Jej makroekonomické príčiny. Problémy sekuritizácie. Nedostatky v riadení rizika. Zlyhanie ratingových agentúr. Regulácia a dohľad.