Nepodceňujte stres na pracovištích
Pracovným stresom trpí v Európe takmer každý štvrtý zamestnanec. Nebezpečný je dlhodobý stres. Príznaky pracovného stresu. Násilie na pracovisku, problémy spojené s obťažovaním. Ako zvládnuť pracovný stres.