Vliv světové ekonomické krize na hospodářský a sociální vývoj skandinávských zemí: lekce pro Českou republiku - Dostálová, Ivana
Pohľad na škandinávsky hospodársky a sociálny model. Prehĺbenie finančnej e ekonomickej krízy. Dopad finančnej krízy na verejné rozpočty. Fiškálne pravidlá škandinávskych krajín. Lisabonská agenda a jej doporučenia.