Inovácie v podmienkach slovenskej ekonomiky - Chandoga, Roman
Inovácie a inovačné aktivity sú vo všeobecnosti hnacím motorom rozvoja ekonomiky. Rozvíjanie konkurencieschopnosti vo forme nových poznatkov zvyšuje efektívnosť a akcieschopnosť ekonomiky. Podnikateľské prostredie, požiadavky zákazníkov, technologický rozvoj, globalizácia a ďalšie aktivity súčasnej doby v podmienkach Slovenskej republiky.