Špecifiká psychologických závislostí, problém workoholizmu a závislosti na internete - Macková, Zdenka
Špecifiká psychologických (nelátkových) závislostí. Spoluzávislosť. Vorkoholizmus, ergománia. Závislosť na internete - weboholizmus. Diagnostika a terapia psychologických závislostí.