Konflikty pomáhá zvládat facilitace - Kazdová, Alena
Príčiny konfliktov na pracovisku. Častý dôvod - nespokojnosť so šéfom. Nezávislá diagnostika a facilitácia. Facilitácia vyžaduje zrelosť a schopnosť komunikácie.