Porovnávanie výdavkov vynaložených na inovácie v Slovenskej republike s krajinami Európskej únie - Kováčiková, Petra
Vývoj výdavkov vynaložených na inovácie v Slovenskej republike od roku 2001. Prehľad, množstvo a zapojenie slovenských podnikov do inovačnej aktivity. Využívanie potenciálu a porovnanie výdavkov na inováciu s ostatnými krajinami Európskej únie. Inovácie ako výsledok podnikového výskumu a vývoja.