Náklady - základný objekt controllingu - Tóth, Miroslav, 1961-
Podstata a vznik nákladov. Procesné chápanie nákladov. Náklady v transformačnom procese podniku. Priebeh nákladov podnikateľským procesom - transformácia nákladov. Fáza kolobehu obežného majetku podniku. Príčiny vzniku nákladov.