Ponuka sociálnych služieb pre seniorov v podmienkach trvalo udržateľného rozvoja - Kraus, Michal
Zmeny v demografickom vývoji obyvateľstva SR v súvise s potrebou aktívneho formovania ponuky sociálnych služieb pre starších občanov v záujme trvalo udržateľného rozvoja.