Začlenenie projektového manažmentu do organizačnej štruktúry - Thomasová, Elena
Cieľovo-projektové štruktúry v organizácii podniku. Modely organizačných štruktúr projektového manažmentu. Funkcionálna organizačná štruktúra. Modely organizačného usporiadania projektového manažmentu. Úlohy vedúceho projektu.