Tvorba hodnoty pre zákazníka - Krecháčová, Nikoleta
Charakteristika pojmu hodnota pre zákazníka. Firma, ktorá buduje hodnotu pre zákazníka, musí vystihnúť podstatu, ktorá tvorí hodnotu pre zákazníka a prispôsobiť sa potrebám zákazníka. Firma, ktorá sa pozerá na svoju činnosť z pohľadu zákazníka, má šancu docieliť trvalo udržateľný stav na trhu.