Aktivity malých a stredných podnikov v SR a ich vplyv na príjmy štátneho rozpočtu - Šúbertová, Elena
Príjmy štátneho rozpočtu v SR od podnikateľských subjektov. Námety na riešenie aktuálnych problémov malých a stredných podnikov na Slovensku.