Prínosy implementácie systému manažérstva kvality v praxi - Krnáčová, Paulína, 1983-
Implementácia a následná certifikácia systému manažérstva kvality so sebou prináša množstvo výhod, z ktorých organizácie môžu profitovať. Nie v každej organizácii sa však prejavia uvedené výhody a prínosy v rovnakej miere.