Zavedení Eura v České republice - Španielová, Soňa
Vznik a vývoj hospodárskej a menovej únie. Národný plán na zavedenie Eura v Českej republike. Scénar jednorázového prechodu na Euro. Plnenie maastrichtských kritérií v ČR.